logo

Silveston 50. Saaremaa Rally 2017

Saaremaa ralli

Ausalt öeldes polnud mul see aasta plaanis üldse Saaremaa rallile minna,ehki mitu sügist olen seda plaaninud aga alati tuleb midagi vahele siis olen loobunud sellest plaanist. Ning selle asemel läksin Haapsalu ja reede õhtul väljasolles Tiina ja Etu ütlevad, et lähevad rallile ning neil vaba tagumine pink ja saan nendega kaasa minna :D. No tore siis just kui 90% varustusest on Tallinnas ja kaasa ainult kaamera 50mm toruga. Noh mis seal ikka teeme ära, aa äratus on 6:20 😀

Saaremaa ralli

Ma olen näinud ja pildistanud tuhandeid päikseloojanguid aga päiksetõuse olen näinud vist 20 kord terve elu jooksul ja see on paganama ilus

Saaremaa ralli

Aga see ilu kadus kui randusime Muhus kus algas sadu ,nö tüüpiline Eesti sügis ilm, õnneks sai venna kummikud kaasa võetud ja Saaremaa Bauhoff müüs meile kilemantlid

Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli Saaremaa ralli

Küla poes ei saa ka rahulikult süüa 😀 

Miks mul nii palju pilte Evost?  Põhjus lihtne ,ise olen ka Mitsu roolis ja STI nagu nagunii tervelt Finisise ei jõua 😀 ja sellel Polol muideks on Evo mootor,kast ja 4wd  

Need kaks olid esimesena sadamas, esimesena praamil,aga kes esimesena kodus, kahjuks ei tea aga loodan et EVO

 

  • Share

Comments are closed.